Angajatori de TOP Virtual – cel mai important eveniment de carieră online

Peste 5000 de locuri de muncă la nivel naţional, la cea de-a 7-a ediţie a evenimentului Angajatori de TOP Virtual, care își va închide porțile pe data de 17 aprilie. Ofertele sunt din domenii precum IT, Servicii și BPO, FMCG, Inginerie, Bancar și Servicii Financiare, Telecom, Consultanță, Logistică și Transporturi, Auto, Retail, Turism și Agenții de Recrutare. Evenimentul se desfășoară pe www.hipo.ro.
Oportunităţile de carieră se adresează atât profesioniştilor, cât și persoanelor entry-level. 15% dintre joburi sunt pentru candidaţii senior, 25% sunt poziţii middle-level, în timp ce 46% sunt pentru candidaţii entry-level, iar 14% sunt programe de internship&trainee. Evenimentul este accesibil tuturor posesorilor de calculator/laptop şi conexiune la internet.
Pentru a participa la Angajatori de TOP Virtual, candidaţii trebuie să îşi creeze un cont şi un CV pe site-ul www.hipo.ro. După logarea pe www.hipo.ro vor putea accesa platforma 3D a evenimentului şi pot aplica la toate joburile de interes.